Coaching

Het kan prettig zijn, om in gesprekken van gedachten te wisselen. Zelf breng je onderwerpen in waar je tegenaan loopt. In coaching wordt je geholpen er van een afstand naar te kijken, wat helderheid verschaft, waardoor je aan een oplossing kan gaan werken.

Coaching mogelijkheden

  • Zakelijke coaching

  • Individuele coaching

  • Datingscoach

Zakelijke coaching

Werkgerelateerde coaching. Iedereen komt op het werk situaties tegen, waarvan je niet weet hoe ermee om te gaan of waarvan je twijfelt of je het wel goed doet of dat het ook anders zou kunnen. Verder kan het prettig zijn, b.v. wanneer je net nieuw in een functie zit, om in gesprekken van gedachten te wisselen waar je allemaal aan moet denken en hoe je situaties het best kan starten of hoe je van je medewerkers een team kunt maken. Zelf breng je onderwerpen in waar je in je werk tegenaan loopt.

Individuele coaching

Heb je persoonlijke vragen waar je zelf het antwoord niet op kan krijgen; voel je je even niet zo fijn of ben je de structuur in je leven kwijt, dan kan ik je daar bij helpen.

Datings coach

Afhankelijk van je vraag, kunnen er verschillende zaken in een coaching gesprek naar voren komen. Bijvoorbeeld wat zijn je kwaliteiten die je kunt gebruiken? Hoe kan je een teleurstelling voorkomen? Hoe wil je overkomen? Hoe maak je contact en hoe kan je dit behouden? De vorm van het coachings gesprek is aan u.

Aan tafel met een kop thee/koffie of gaat u liever wandelen of paardrijden terwijl u praat.